Notícia

El Palau Robert acull la presentació de “l'Informe de la Comunicació a Catalunya 2011-2012”

Foto
Josep Martí, secretari de comunicació del Govern, presidirà la presentació de "l'Informe de la Comunicació a Cataluna 2011-2012"

Pel proper dijous 25 de juliol, hi ha convocada a la Sala d’Actes de Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, la presentació de “L’Informe de la Comunicació a Catalunya 2011-2012”. L’acte, presidit per Josep Martí, el secretari de Comunicació del Govern, vol oferir una visió global de la situació dels mitjans i sectors de la comunicació a Catalunya, entre els anys 2011 i 2012.

En aquesta setena edició del projecte, impulsat per l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), hi han participat 30 autors procedents de nou universitats diferents: públiques, privades i de l’àmbit professional. Totes elles coordinades per un grup editor format per Marta Civil i Serra, José Joaquín Blasco Gil i Josep Àngel Guimerà i Orts.

En conjunt, “l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2011-2012”, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Gas Natural Fenosa, analitza els diversos mitjans i tots els sectors que intervenen en el sistema comunicatiu català, les aportacions de les polítiques de comunicació al Principat, el funcionament dels estudis de comunicació i els reptes de futur del sector.

Durant l’acte de presentació, també intervindran el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho; el director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; el director de l’InCom-UAB, José Luis Terrón, i la coeditora de l’obra, Marta Civil i Serra, que presentarà les principals conclusions de la publicació. Ignasi Genovès, el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, també assistirà a la trobada.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte