Notícia

El Premi ‘Pica d'Estats' promou el periodisme de proximitat en el seu 25è aniversari

Foto
La Diputació de Lleida augmenta la dotació econòmica a la categoria ‘Mitjans de comunicació local’ i amplia la representativitat del jurat
El passat dijous la Diputació de Lleida va aprovar les bases del 25è Premi Turístic Internacional ‘Pica d’Estats’ de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. El premi, impulsat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, reconeix tots aquells treballs periodístics que contribueixen a fomentar el turisme de les comarques de ponent.
 
Segons Joan Renyé, President de la Diputació de Lleida, “‘El Pica d’Estats’ és un referent de la nostra oferta que hem de mantenir arrelat al territori i reconegut internacionalment”. Per la qual cosa, coincidint amb la seva 25ena edició, s’ha ampliat a 5.000€ la dotació econòmica del premi en la categoria de ‘Mitjans de Comunicació Local’, i també s’ha augmentat la composició del jurat. Així, amb l’objectiu de donar més representativitat als mitjans locals, s’incorporen a la deliberació la periodista Mònica Terribas (Diari ARA),  i els periodistes Santiago Costa (Grup SEGRE) i Eduard Navarro (Cadena Pirenaica).

El període d’inscripció s’obrirà el 19 d’octubre i s’allargarà fins el 19 de novembre de 2013. Podran optar-hi tots els treballs de premsa escrita, ràdio, televisió i internet publicats o emesos en qualsevol idioma en el període comprès entre el 19 d’octubre de 2012 i el 18 d’octubre de 2013, i que tractin qualsevol aspecte dels atractius turístics de les terres de Lleida.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte