Notícia

El Consell de la Informació de Catalunya presenta el nou segell de compromís ètic pels mitjans

Foto

El CIC ha convocat el proper 23 de juliol un acte per anunciar el seu nou codi ètic

El Consell de la Informació de Catalunya, el principal òrgan d’autoregulació periodística d’Espanya, ha convocat als mitjans en una conferència de premsa que tindrà lloc el proper dimarts 23 de juliol a les 12 del matí, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Està previst que a l’acte es presenti el nou segell de compromís ètic del CIC, que es lliurarà als mitjans de comunicació adherits a l’entitat. Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, El Periódico, El País, La Vanguardia, la SER Catalunya, i 25 mitjans més, inclosa l’ACPC, així com tots els que demostrin la seva voluntat de respectar el Codi Deontològic de la professió periodística catalana, rebran el segell de compromís.

Durant la conferència, també es farà balanç de l’activitat dels darrers cinc anys, i es presentaran els nous president i secretari general que dirigiran la nova etapa del CIC. Els periodistes Roger Jiménez i Albert Garrido substituiran a Llúcia Oliva, presidenta de la Fundació els darrers cinc anys, i a Lluís de Carreras, com a secretari general.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte