Notícia

Amsterdam repetirà com a amfitriona de la World Publishing Expo del 2014

Foto
L’Expo d’aquest any tindrà lloc entre els dies 7 i 9 d’Octubre a Berlín
La World Publishing Expo és la fira més important del sector de la premsa i la comunicació. L’esdeveniment corre a càrrec de WAN-INFRA, l’organització de premsa més reconeguda a nivell mundial, amb qui l’ACPC manté relacions des dels últims anys.
 
Es tracta de la cita de referència per tots els proveïdors del sector que, a part de presentar les últimes innovacions en comunicació, compta amb 200 conferenciants, quatre escenaris Media Port i cinc conferències estratègiques entorn als models de negoci del futur. Enguany, se celebrarà a la capital alemanya entre els dies 7 i 9 d’octubre, i s’estima que congregarà a més de 8.000 visitants i 300 expositors.

De cara l’any vinent, s’ha decidit que la World Publishing Expo tornarà a celebrar-se, per dissetena vegada, a Amsterdam entre els dies 13 i 15 d’octubre de 2014. Segons Vincent Peyrègne, director general de WAN-IFRA, “la decisió de repetir a Amsterdam donarà un nou impuls al nostre esforç de diàleg amb els centres d’innovació del sector de la comunicació, i ens permetrà aprofitar un fantàstic ecosistema creatiu per debatre sobre el futur de la premsa”.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte