Notícia

El Periodisme de proximitat, present al Concert per la Llibertat

Foto
El Quiosc.cat, organitzat per l'APPEC, va participar a la fira d'entitats del Concert per la Llibertat

            

Coincidint amb la celebració del ‘Concert per la Llibertat’, que va tenir lloc al Camp Nou el darrer 29 de juny, es va preparar, dins del mateix recinte, una fira d’entitats. Entre d’altres, l’exposició va comptar amb la presència del Quiosc.cat, organitzat per l’APPEC, amb la participació de Premsa Comarcal.

Milers de persones es van interessar per les capçaleres que s’exposaven a la carpa del Quiosc.cat que reunia a més de 200 publicacions de premsa comarcal tant de pagament com gratuïtes. En total, es van fer una vintena de subscripcions i es van vendre un centenar de revistes.
Paral·lelament, a través del seu president Lluís Gendrau, l’APPEC també va donar suport a la presidenta d'Òmnium cultural, Muriel Casals, acompanyant-la en la lectura del seu discurs durant el Concert.
Les properes trobades que organitza el Quiosc.cat tindran lloc del 6 al 15 de setembre a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, coincidint amb la Setmana del Llibre en Català, i l'11 de setembre a l'Arc de Triomf.    

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte