Notícia

El Vallenc estrena nova web

Foto

Sota el domini elvallenc.cat, la nova versió del digital fa una aposta clara i ferma per les noves tecnologies l’any que celebra el 25è aniversari

 

El setmanari El Vallenc de Valls està d’estrena amb la seva nova web. Sota el nou domini elvallenc.cat, el diari digital vol celebrar amb els seus lectors els 25 anys d’informació local i comarcal amb la nova versió.
El Vallenc va començar l’aposta per les noves tecnologies el 2007 obrint la seva primera pàgina web. Amb aquest canvi, en aquests sis anys, el setmanari ha realitzat la tercera modificació del seu diari digital, aquest, amb canvi de domini inclòs, passant de .com a .cat. El nou format es va estrenar el passat dimecres dia 26 de juny de 2013 i presenta un disseny més modern i actual, més dinàmic i intuïtiu. El Vallenc ha reforçat la seva aposta per les noves tecnologies, conscient de la importància que deriva d’Internet, així com les respectives xarxes socials. És per això que se li donarà molta més rellevància tant al Twitter, Facebook i Google+, xarxes socials on es pot trobar elvallenc.cat.
A la nova web, a part de trobar més notícies tant de Valls com de la resta de pobles de la comarca de l’Alt Camp i de mantenir una constant actualització de les notícies, com s’estava realitzant darrerament en l’anterior web, El Vallenc reforça la seva web amb el bloc “Sense Embuts”, de Jaume Pros, que, amb deu anys de vida i més de 335.000 visites, tanca per encabir-se dins del nou projecte de digital d’El Vallenc. A més, s’ha donat més rellevància als articulistes d’opinió amb seccions fixes, així com a la creació de noves seccions com l’“Editorial”, “El Vallenc TV”, o una agenda de concerts, incloent dins del nou diari digital el bloc “Concertsdelcamp.blogspot.com”.
El canvi ha arribat quan el vallenc.com ja era el mitjà de referència a l’Alt Camp i, amb vista a millorar l’impacte a la comarca i oferir una millor informació i format als lectors que han apostat pel setmanari durant aquests 25 anys, elvallenc.cat neix amb un nou format més innovador, fresc i dinàmic.
La filosofia de la nova versió digital és la mateixa que la de l’edició en paper: fer una àmplia cobertura del que és la comarca de l’Alt Camp i potenciar tots els esdeveniments socials, culturals, esportius, sense deixar de banda la política i l’opinió.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte