Notícia

Diari de Girona, Regió 7 i Empordà editen un suplement transfronterer amb L'Indépendant

Foto
Està dedicat a les activitats lúdiques i culturals de Setmana Santa de les dues bandes del Pirineus
Per tercer any consecutiu, els tres mitjans del Grup Editorial Prensa Ibérica a Catalunya (Diari de Girona, Regió 7 i Setmanari de l'Alt Empordà) i les edicions regionals de L'Indépendant del grup francès Midi Libre, han editat conjuntament un suplement especial dedicat a les activitats lúdiques i les propostes turístiques de Setmana Santa de banda i banda dels Pirineus. Aquesta publicació té una tirada de 100.000 exemplars i l’audiència acumulada de les publicacions arriba als 450.000 lectors.

El suplement, de 32 pàgines, abasta la major part de l'anomenada Euroregió, amb una destacada presència dels valors patrimonials i culturals dels dos costats dels Pirineus. L'edició del sud s'ha encartat, aquest dimarts, en els respectius mitjans d'EPI, mentre que els mitjans francesos han fet el mateix aquest dijous.

Els dos grups de comunicació mantenen una estreta relació de col•laboració des de fa anys, la qual cosa s'ha traslladat a la publicació de diversos productes transfronterers, com ara aquest suplement que porta com a capçalera 'Escapades de Setmana Santa' o una publicació especial conjunta que es va fer tres anys enrere amb motiu de l'estrena del túnel internacional del TGV al Pertús.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte