Notícia

170 anys d'història de Gas Natural a través de la publicitat

Foto
Una exposició vol reconstruir l'origen, la història i la filosofia de la companyia i repassar l'evolució de la publicitat i la transformació de la societat
Gas Natural ha inaugurat aquest dimecres dia 20 de març l'exposició 'Publicitat per a una història. 170 anys de companyia', una mostra que presenta un recull de la publicitat de la multinacional energètica des de la seva fundació, el 1843.

El president de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró, i el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Pere-A. Fàbregas, han inaugurat l'exposició juntament amb la directora del Museu del Gas, Eva Buch.

La mostra vol reconstruir l'origen, la història i la filosofia de la companyia, repassar l'evolució de la publicitat i la transformació de la societat i donar a conèixer la història de la publicitat a través de l'exemple del disseny gràfic i la identitat corporativa.

Gas Natural obrirà així al públic el seu arxiu històric, format per documents, anuncis i imatges de l'època que es van fer servir per comunicar i donar a conèixer nous productes i serveis. Segons ha explicat la companyia, la proposta expositiva gira al voltant de la reconstrucció de l'estructura d'una casa dins la qual hi ha una selecció d'objectes de la Col·lecció Catalana de Gas.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte