Notícia

El Diari de Sant Cugat, s'endú un premi Ciutat de Sant Cugat

Foto
"Ens encoratja a seguir treballant, a seguir fent feina per aquesta ciutat, tot i els moments difícils", va dir Ramon Grau
El Diari de Sant Cugat ha estat un dels guardonats un els Premis Ciutat de Sant Cugat. En el transcurs de la gala d'aquests premis, celebrada aquest dilluns al Teatre-Auditori, el jurat va reconèixer els 20 anys de la publicació al servei de la ciutat, informant puntualment cada setmana, des del seu naixement, l'any 1992, sota el nom “Els 4 Cantons”.

Ramon Grau, president de Diari de Sant Cugat, va pujar a l'escenari a recollir l'estatueta del campanar del Monestir, que acredita al Diari, que edita aquesta casa, Premsa Local Sant Cugat, com un dels guanyadors de la VIII edició dels premis. "És un premi que ve de la ciutat, i nosaltres, evidentment, ens fa molt feliç, perquè ens encoratja a seguir treballant, a seguir fent feina per aquesta ciutat, tot i els moments difícils, però que penso que és una bona manera de reconèixer una feina, una trajectòria, i una manera de donar-nos un cop a l'esquena per tirar endavant. Per tant estic molt content", va dir Grau.

Els premis han reconegut l'esforç del mitjà local en el seu nou redisseny, que l'ha fet més participatiu, amb continguts més elaborats i exclusius, sense oblidar l’actualitat. Entre les noves seccions del nou setmanari s'inclou una fotografia gegant, a la doble pàgina central, d’algun racó de Sant Cugat o d’alguna activitat ciutadana en 3D. A més, el Diari també ha fet un gir cap les noves tecnologies amb donant una important presència a les xarxes socials i realitzant una nova aplicació gratuïta, tant per a tauleta tàctil com per a telèfon intel·ligent, del Diari de Sant Cugat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte