Notícia

EL 9 NOU fa 35 anys

Foto
PROSA és ara propietària al 100% dels periòdics EL 9 NOU a Osona i el Ripollès i al Vallès Oriental i de la web EL9NOU.CAT, de l'emissora de televisió local d'Osona EL 9 TV, i de la productora Catalana de Televisió Local
La primera portada d'EL 9 NOU, el 3 de març de 1978 Aquest diumenge, 3 de març, ha fet exactament 35 anys que va néixer EL 9 NOU. Aquell 1978 era un divendres, i va ser la primera de les 3.252 edicions que, des de llavors, han anat escrivint la història d'Osona i el Ripollès.

El grup ha anat creixent i consolidant-se amb EL 9 TV (2004) i EL 9 FM (2010). Per celebrar aquesta efemèride, dissabte vinent hi haurà una jornada de portes obertes a la seu central, a la plaça de la Catedral de Vic. Tothom qui ho desitgi podrà visitar les redaccions d'EL 9 NOU i EL 9 TV, així com els estudis de ràdio i els platós de la televisió, situats a la planta baixa de l'edifici.

Premsa d´Osona, SA (PROSA) va néixer amb la transició democràtica. El seu primer producte va ser el periòdic EL 9 NOU, que va aparèixer a Osona, com a setmanari, el 3 de març de 1978. Tres anys més s'incorporava el Ripollès i ampliava la periodicitat a bisetmanari, format que ha mantingut fins ara. Des de 1989 té una edició específica per al Vallès Oriental, amb redacció a Granollers.

PROSA és ara propietària al 100% dels periòdics EL 9 NOU a Osona i el Ripollès i al Vallès Oriental i de la web EL9NOU.CAT, de l'emissora de televisió local d'Osona EL 9 TV, i de la productora Catalana de Televisió Local, de la qual n'és accionista majoritària.

Des del febrer de 2010, l'empresa també és titular i explotadora de l'emissora EL 9 FM.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte