Notícia

El 3 de vuit compleix 30 anys d'existència

Foto

El setmanari de l'Alt i Baix Penedès publicarà divendres un resum de notícies en motiu del trentè aniversari.

El setmanari  el 3 de vuit (3d8) commemora els 30 anys d’existència el 20 d’abril, segons el director de la publicació Ricard Rafecas “d’una manera especial”. L’aniversari del mitjà coincideix amb les 1.547 edicions publicades.

El 3 de vuit celebrarà el trentè aniversari de la publicació de diferents maneres. Explicaran “les batalletes d’una redacció que va començar fent galerades artesanalment i ara no sap viure sense ordinador”, diu Ricard Rafecas. A més, encetaran una ampolla de cava i ho celebraran “amb la gent del 3d8 que ho ha fet possible”, afirma el director. També parlaran amb els subscriptors que els fan confiança des de la primera publicació, “per homenatjar-los i perquè des de la seva perspectiva ens expliquin la seva íntima relació amb el setmanari”, afegeix Rafecas.

Aquest divendres, per tal de celebrar l’aniversari, també es publicarà un resum dels 30 anys d’actualitat a l’Alt i Baix Penedès. S’ha sel·leccionat les notícies més importants que han passat a aquestes comarques al llarg dels 30 anys. Tal com explica el director del 3d8 “el nostre lector hi trobarà encartada una reproducció del setmanari de 64 pàgines dividides en les seccions d’actualitat, societat, economia, cultura i esports a les quals s’inclouran notícies de totes les èpoques ordenades temàticament”.

Segons dades del Baròmetre de la Comunicació, el 3 de vuit, setmanari de l’Alt i Baix Penedès, té una xifra d’audiència de 37.000 lectors.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte