Notícia

Es convoca la primera edició del Premi Premsa Comarcal

Foto
La iniciativa vol reconèixer el treball que fan els associats en l’àmbit de comunicació local i comarcal a Catalunya.

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) convoca les publicacions associades a participar als I Premis Premsa Comarcal. Al concurs poden participar-hi totes les publicacions que, a data de la seva convocatòria, siguin membres de ple dret de Premsa Comarcal. El veredicte es donarà a conèixer en el decurs de la celebració de l’Assemblea de l’Associació de la Premsa Local i Comarcal, que tindrà lloc el 12 de maig a El Vendrell.

Amb aquests premis, Premsa Comarcal vol reconèixer el treball que fan els mitjans associats en l’àmbit de comunicació local i comarcal a Catalunya. La iniciativa també vol posar de relleu la diversitat d’entitats, empreses editores i associacions que construeixen el mapa local de comunicació català fa més de 30 anys.

Els guardons que s’atorgaran en aquesta edició en són tres: el Premi a les tres Millors portades de 2011, segons la periodicitat; un Reconeixement a la persona, entitat o empresa que hagi donat suport i projecció pública a Premsa Comarcal, i un Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 50 i 75 anys. El jurat està compost pel President d’ACPC (o persona en qui delegui), tres membres de la Junta de Premsa Comarcal i un vocal de junta de l’associació.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte