Notícia

Nou consell d'administració a El Punt Avui

Foto
La societat Hermes Comunicacions, editora d'El Punt Avui, ha fomalitzat l'entrada de l'empresari gironi Joaquim Vidal com a principal accionista
Les Juntes d'Hermes Comunicacions celebrades el dimecres 27 de març, van servir per nomenar el nou consell d'administració després que l'anterior (format per Joan Bosch, Jordi Bosch, Isabel Bosch, Joan Ribas, David Marca, Esteve Vilanova i Joan Vall) presentessin la dimisió. Joan Vall és l'únic membre que continua en el nou consell d'adminsitració, ja que ha estat nomenat nou conseller delegat del grup amb totes les funcions executives. Joaquim Vidal presidirà el consell, en el qual també hi ha dos dels seus fills, Eduard i Lidia Vidal. A banda també ha entrat com a nou membre Esteve Colomer, director financer de Valvi Supermercats.
Joaquim Vidal té la voluntat que més empresaris es vinculin en un futur immediat en el projecte i d'aquesta manera, ampliar el consell d'administració.
El grup Hermes va registar el 2011 unes pèrdues consolidades, segons l'empresa, de 6.994.530 euros, dels quals 5.206.373 corrresponen a les indemnitzacions pactades en els diversos expedients de regulació. Joaquim Vidal s'ha fet càrrec del passiu del grup i s'ha compromes a una inversió per sobre els 7.000.000 d'euros per assegurar la viabilitat del projecte.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte