Notícia

El dimecres 18 d'abril, inauguració del tercer cicle de sessions de treball "10 en comunicació" de la Fundació Escacc

Foto

La inauguració serà  a les 17.30 de la tarda, a l'Auditori Blanquerna  de la Facultat de Comunicació Blanquerna, i comptarà amb les intervencions de Ferran Mascarell, conseller de Cultura, Josep Martí, secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat, Josep Maria Martí, degà del Col·legi de Periodistes, Josep Maria Carbonell degà del facultat de Comunicació Blanquerna i Alex Gutierrez, president de la fundació Escacc

Amb aquesta edició, Escacc,  se centra en les pràctiques i estratègies que permeten transformar un mitjà i adaptar-lo al nou context digital i a la diversificació de models de negoci en un entorn social. En aquesta ocasió, el cicle amplia el seu radi d’acció a les indústries culturals, cada cop més imbricades amb els mèdia en tant que treballen en la producció de continguts.
Com en les edicions anteriors, les sessions són mensuals. Enguany, però, canvien d’emplaçament i se celebren la Facultat de Comunicació Blanquerna.
Les sessions  de treball s'iniciaran el mateix dia  18 d'abril amb l'activitat, dedicada a ‘El valor del disseny en l’estratègia dels mitjans de comunicació digitals’, a càrrec de David Sancha, director de projectes digitals a Cases i Associats.

Els altres dies, es tractaran  temes com el màrqueting ‘low cost’ (Marc Cortés), gestió de la reputació ‘online’ (Víctor Puig), dispositius mòbils (Otto Sjöberg), llibre electrònic (Javier Celaya), impuls i distribució dels productes culturals (Juan Insúa), el nou reporterisme digital (Gumersindo Lafuente), televisió connectada (Marc Mateu), analítica web (Mariano Fernández) i diversificació del negoci a la premsa (Eduard Voltas).

Per més informació, podeu consultar tot el programa a: http://www.10encomunicacio.cat i http://www.escacc.cat.



Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte