Notícia

Jornada de Premsa Comarcal a la Universitat Internacional de Catalunya

Foto

El periodista Juan Cal , vicepresident de la Junta de govern de Premsa Comarcal i director general del Grup Segre, va donar  una conferència sobre el funcionament de la premsa comarcal als alumnes de 4º de Periodisme en el marc de l'assignatura de Periodisme especialitzat que imparteix la facultat.

A la conferència  el periodista va explicar  el día a día d'una redacció de premsa comarcal i va manifestar que té  “més de un milió  de lectors" superant als diaris La Vanguardia i El Periódico, segons dades avalades pel Baròmetre de la Comunicació

El director general del Grup Segre va animar als   futurs periodistes a buscar els “ninxols” que hi ha oberts  dins  del mon periodístic, com, per exemple, el domini del mon multimedia. Cal va dir  que “el repte dels  nous periodistes" està en saber gestionar els diferents mitjans  amb técniques multimedia”.

La conferència s'emmarca dins les accions de presentació del Llibre Blanc de la Premsa Comarcal 2011, que es va donar a conèixer  el mes de maig passat en el decurs de la Convenció de la Premsa Comarcal a Vic.
 

Cercar publicació



Publicitat


Candel 2016



Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte