Notícia

El sindicat de Periodistes arriba a la majoria d'edat

Foto
Els Sindicat de Periodistés (SPC)/ Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC) ha aprovat un programa d'actes per tot el país per celebrar l’esdeveniment.

 

Un d'ells és el divendres 28 d'octubre a Tarragona,a les 19.00 hores,  amb el desenvolupament de d'una taula rodona sobre El dret a la informació de la ciutadania com a eina de defensa de la democràcia.
Com a ponents hi participaran Xavier Hernandez Garcia, president de l'Audiència de Tarragona, i Enric Bastardes, exsecretari general de la Federació de Sindicats de Periodistes i membre del consell assessor de la CCMA. Actuarà com a moderador Ricard Checa, responsable del SPC a la demarcació de Tarragona.
Durant la conferència s'exhibirà un video commemoratiu amb la felicitació de més de  30 persones, entre polítics , periodistes i altres personatge de la societat civil.

El SPC  enten que un acte d'aquestes característiques és de vital importància en el moment actual de retrocés en la qualitat de la democràcia. El SPC va neixer el mes de juny de la'ny 1993.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte