Notícia

Nova borsa de treball del Col·legi de Periodistes de Catalunya, accesible des d'internet

Foto
Amb l’objectiu de donar un millor servei al seus col·legiats i a les empreses que confien en l'entitat per a buscar el seus candidats més idonis, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha posat en funcionament una nova Borsa de Treball, accessible des d’internet, que es troba  a l’adreça www.periodistes.org/borsatreball.
 
 
Aquesta borsa permet a les empreses gestionar de manera ràpida i senzilla les seves ofertes de llocs de treball i contactar amb els periodistes col·legiats que estiguin cercant feina o una reorientació professional.
 
Per a accedir a aquest nou servei caldrà que us registreu el primer cop que us hi connecteu, tot omplint un formulari. Un breu manual d’usuari està a la vostra disposició per a ajudar-vos a resoldre els dubtes inicials.
 
Podreu consultar les ofertes que heu publicat, veure quants candidats s’hi han presentat, accedir al currículum dels candidats, així com gestionar tota la comunicació amb ells.
 
El Col·legi espera que aquesta nova eina permeti gestionar millor les necessitats de recursos humans. També posa a disposició una bustia de suggeriments a l’adreça borsatreball@periodistes.org, per a seguir millorant el seus serveis.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte