Notícia

La revista Capçalera analitza els reptes de futur del periodisme i silencia el Llibre Blanc de la Premsa Comarcal i Local

Foto
El número de juliol de la revista Capçalera dedica el seu darrer número al futur de la professió periodística, amb la descripció de les tendències professionals a l’alça, els nínxols de mercat dels propers anys, o el paper que jugaran les noves plataformes tecnològiques. El document també es fa ressò d’un informe sobre la prospectiva del mercat laboral català per als futurs graduats en Periodisme, elaborat pel Laboratori de Comunicació Digital de la Facultat de Comunicació Blanquerna.
A més del dossier mensual, el número 152 de Capçalera recull el debat sobre el futur del patrimoni fotogràfic; els testimonis dels periodistes catalans que van informar de les revoltes àrabs; el debat sobre la manipulació digital de les imatges periodístiques; la visita del periodista nord-americà Gay Talese al Col·legi, i una entrevista amb Martí Anglada. Malauradament, la revista de tots els periodistes torna a obviar la premsa comarcal en no dedicar ni una sola ratlla de parlar de la presentació del Llibre Blanc de la Premsa Comarcal i Local de Catalunya, i naturalment tampoc del seu contingut. El llibre va ser presentat el passat 28 de maig, en l’assemblea de l’ACPC a Vic, dins el periode que recull precisament el darrer número de Capçalera.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte