Notícia

III REFLEXIONS CRÍTIQUES. Canvis de Paradigma: Reptes i oportunitats de la cultura

Foto

Els propers dies 19, 20 i 21 de juliol se celebraran les III Jornades de Reflexions Crítiques sobre la Cultura Catalana al Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona.  Són unes jornades que us recomanem especialment, ja que es debatran aspectes socioculturals de Catalunya.

Les jornades, organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, tenen diversos objectius. Formular conceptes per comprendre les funcions de la cultura al s.XXI, enfortir la cultura catalana a partir de les seves especificitats, desbrossar estratègies d’aproximació entre la cultura i la societat, i detectar eixos més eficients de polítiques culturals, a la llum dels actius i les mancances de tres decennis d’experiència.

La trobada s’articula al voltant de deu taules temàtiques i, entre d’altres, intervindran Rafael Argullol, Oriol Broggi, Sergi Belbel, Àlex Rigola, Salvador Giner, Salvador Cardús, Vicenç Partal, Lluís Bonet o Mònica Terribas.  Qui també hi intervé és la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata, que estarà present a la taula rodona Catalunya com a Marca, que tindrà lloc el dimarts 19 a les 19h.

L’Associació Catalana de Premsa Comarcal, entitat adherida a la FOCIR, convida a tots els associats a assistir a les jornades. Tots els interessats, cal que ens feu arribar, com a molt tard divendres al matí, les següents dades: nom, càrrec, entitat i el vostre correu electrònic.  Un cop facilitades se us enviarà per correu electrònic la invitació per poder accedir-hi.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte