Notícia

Convocat el 23è Premi Turístic Internacional “Pica d'Estats”

Foto
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha convocat el 23è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i internet, una vegada que el Consell d’Administració del Patronat ha aprovat les bases de la nova edició, amb una dotació econòmica de 36.000 euros en premis i 8 categories.
En aquesta nova convocatòria hi podran optar tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicat o emès entre el 20 d’octubre de 2010 i el 19 d’octubre de 2011. El període d’inscripció es farà durant el termini d’un mes a comptar des del dia 20 d’octubre de 2011. El jurat es reunirà a la ciutat de Lleida i farà públic el seu veredicte el 28 de gener de 2012.

El premi "Pica d’Estats" distingeix 8 categories i destina una dotació de 5.000 euros a cadascuna de les modalitats següents: Premsa escrita d’informació general, Premsa especialitzada en viatges i turisme, Ràdio, Televisió, Premsa internacional i Reportatge fotogràfic. També hi ha dos premis més de 3.000 euros cadascun: l’un destinat a Internet i l’altre, adreçat als mitjans de comunicació local de les Terres de Lleida.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte