Notícia

700 Llumiguies

Foto

Aquest mes de juny la revista cassanenca,  Llumiguia arriba al seu número 700. Del mes de juny del 1944 al mes de juny del 2011 han passat seixanta-set anys, on tots els habitants de Cassà, han estat mensualment informats de les notícies locals, amb entrevistes, reportatges i les opinions de la comarca.

El primer número, anomenat LUZ Y GUIA, es va publicar d’acord amb el “Centro Parroquial de los jóvenes de Acción Católica de San Martín de Cassá de la Selva (Gerona)”. El que va començar essent el “periódico mural “Luz Guia”” es va anar transformant en una publicació periòdica i també de major eficàcia pràctica. Va ser una de les primeres revistes que va poder publicar en català, gràcies a la seva estreta relació amb l’església.

La revista, amb ganes d’obrir-se pas a l’entorn web, fa un temps que va inaugurar el seu espai a la xarxa, www.cassadigital.cat/llumiguia, on cada cop hi ha més afluència d’internautes, consolidant-se com a punt de trobada i de recollida d’informació dels vilatans.

Llumiguia, amb un tirada de 1.400 exemplars i una audiència mensual de 7.000 lectors, ha tingut una presència activa a l’Associació Catalana de Premsa Comarcal. El desaparegut Josep Bosch, va ser membre de la primera Junta de govern de l’associació, i, ara,  el seu director Joan Carles Codolà, en torna a formar part.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte