Notícia

El Congrés Mundial d'Editors de Premsa es farà enguany a Viena “guiant la indústria de la premsa cap a una nova era”

Foto

Si voleu saber com convertir la marca del seu periòdic en un recurs generador d'ingressos encara més important, no es perdi les experiències -explicades de primera mà- de societats i empresaris que s'han aventurat a crear nous negocis atraient amb això l'atenció dels mitjans socials, i participi amb algunes de les ments més brillants del nostre temps en la reflexió sobre els propers avenços tecnològics.

El Congrés Mundial d’Editors de Premsa d'aquest any serà marc de presentació d'històries reals i solucions d'èxit, oferint un panòptic d'importants aspectes del desenvolupament de la nostra indústria sota el lema “Guiant la indústria de la premsa cap a una nova era”. La majoria dels periòdics vénen experimentat el seu més ràpid creixement en el terreny digital. I, ara que editors de notícies de tot tipus ambicionen un èxit més gran, tots inclouen un important component digital a la planificació dels seus negocis.

Més de 1.200 editors de notícies, directors generals i executius, caps de redacció i experts internacionals de la indústria periodística es donaran cita per analitzar nous enfocaments i estratègies concebuts i implementats per grups mediàtics de tot el món. Les sessions del Congrés també abordaran, entre altres, els següents temes:

• Estratègies d'inversió en la indústria mediàtica

• Publicació ecològica

• El següent iPad i noves tecnologies de consum

• Nous models empresarials dins i fora del nostre negoci principal

• El nou paradigma de la gestió del talent i el lideratge

Més informació a: http://www.wan-ifra.org/es/events/63-congreso-mundial-de-periodicos

Cal recordar que els associats a Premsa Comarcal-ACPC gaudiran del descompte de membres de la WAN. Més informació: olga@premsacomarcal.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte