Notícia

L'assemblea de l'ACPC elegeix Carles Ayats com a nou president de la Premsa Comarcal i Local

Foto

L’ACPC representa prop de 130 capçaleres i 1.040.000 lectors
L’Associació Catalana de Premsa Comarcal i Local ja té nou president. Es tracta de Carles Ayats, director editorial del Setmanari de l’Alt Empordà i que fins avui ocupava el càrrec de vicepresident  i tresorer de l’associació. La nova junta directiva va ser escollida per unanimitat durant l’assemblea extraordinària que l’entitat va celebrar a Vic el  dissabte 28 de maig.
 

Durant la presentació de l’equip, Carles Ayats va destacar que l’entitat ha passat per “la necessitat de l’aprenentatge de la infantesa, la definició identitària de l’adolescència, l’etapa expansiva de la joventut i ha arribat, trenta anys després, a la seva maduresa”. També va assegurar que l’equip que encapçala està “preparat per encarar el futur” de l’associació: “Si fa tres dècades vàrem creure que fer premsa en català era possible i viable, avui hem de ser capaços també de ser capdavanters a l’hora de trobar solucions per a un sector que viu una crisi econòmica i un canvi de model”.

Acompanyen Carles Ayats en la nova Junta, Eulàlia Sòria (Diari de Vilanova), que ocuparà el càrrec de tresoreria i adjunta a la presidència; Francesc Florensa (Som Garrigues), secretari i vicepresident;  Joan Cal (Segre), Francesc Fàbregas (El Vallenc) i Antoni Puig (777 Comunica) seran els vice-presidents; mentre que Xavier Domènech (Regió 7), Joaquim Rambla (La Veu de l’Ebre), Ivan Sanz (L’Esquerda de la Bastida), Joan Carles Codolà (Llumiguia)i David Baret (La Pinya) seran vocals.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte