Notícia

6a Trobada de joves lectors a Canyamars

Foto
Els dies 29 i 30 d’abril a l’alberg Mas Silvestre, Canyamars-Maresme tindrà lloc la 6a Trobada de joves lectors que organitza l’Associació Catalana de Premsa Comarcal sota el patrocini de Gas Natural Fenosa.
El dia 28 a la nit, el professor Josep Lluis Larriba, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, farà una exposició, després de la projecció dels Wikirebels sobre, una nova tecnologia que ha desenvolupat per analitzar la informació en forma de xarxa o graf que pot complementar els cercadors d’Internet i que té un especial interès en els camps de les xarxes socials. 
Per sisè any consecutiu l’Associació Catalana de Premsa Comarcal vol continuar enfortint els llaços existents entre universitat i editors, amb la col·laboració de la Xarxa Lluís Vives d’Universitats. I ho fa mitjançant la 6a Trobada de joves lectors que, com sempre, vol vitalitzar la relació entre els editors de premsa comarcal i local, els departaments de Periodisme de les universitats dels territoris de parla catalana i el seu alumnat de tercer i quart. Aquests, a banda de ser lectors potencials de la premsa anomenada de proximitat  són també possibles professionals d’aquests mitjans.
En un moment en que aquestes publicacions noten, i molt, la crisi que està patint el món sencer, els editors de premsa comarcal i local han volgut reconvertir els nous canals de distribució i oferir els seus continguts a través d’Internet, apropant-se als lectors més joves. 
Els editors també volen incidir, en aquesta trobada, en una “assignatura pendent” per a molts estudiants de periodisme: la premsa de proximitat. 
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte