Notícia

Demà acaba el termini de presentació de treballs per optar al 6è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal

Foto
Demà, dia 29 d'abril, a les 13.00 hores, Premsa Comarcal tanca el termini de presentació de treballs del 6è Premi de Recerca Universitària, patrocinats per ENDESA i que compten amb el suport  de la Secretaria  de Comunicació de la Generalitat i la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats.
La recerca guanyadora d'aquesta sisena  edició es donarà a conèixer en el decurs de la 6a Convenció de la Premsa Comarcal, que tindrà lloc el dia 28 de maig del 2011 a Vic (Osona). En aquest acte també s’exposarà oficialment la investigació guanyadora de l’anterior edició.
El públic jove front a la premsa comarcal i local: diagnòstic i proposta d'actuació, elaborada per un equip investigador de la Universitat  Jaume I de Castelló. El professor Andreu Casero, és el coordinador del treball, i la resta de l'equip està format pel professors de periodisme,  Hugo Domènech i Pablo López , del departament de Ciències de la Comunicació de la mateixa universitat.
 
El jurat estarà format pel president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover i Martí; el director de Comunicació d'Endesa, Eugeni Cabanes,  patrocinadora del premi;  i un representant de la Xarxa Vives d’Universitats, entitat col·laboradora.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte