Notícia

Conferència inaugural del postgrau en Periodisme Temàtic i de Proximitats (amb video)

Foto
El passat divendres 18 de març va tenir lloc, a l'aula de comunicació Premsa Comarcal, la conferència inaugural del postgrau en Periodisme Temàtic i de Proximitats, a càrrec de Lluís Costa, professor de la Universitat de Girona (UdG) i autor del llibre La comunicació local.
Aqui teniu el video de la inauguració (gràcies a Manel303): http://youtu.be/J3IWmXEJiek
Impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el curs compta com a promotora amb Premsa Comarcal-ACPC, entre d’altres entitats, i està concebut com una eina pràctica per als i les professionals de la comunicació a Catalunya, tant de tipus local com tècnica.

El departament de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB feia sis anys que disposava d’un Postgrau sobre Periodisme Local i Comarcal realitzat en col·laboració amb Premsa Comarcal, però enguany s’ha decidit reelaborar els continguts i ampliar la projecció temàtica. Com a resultat sorgeix el nou títol de postgrau en Periodisme Temàtic i de Proximitats, que, amb propostes renovades, pretén facilitar als professionals de la informació una formació permanent i adequada als nous usos i als nous models i sistemes de treball.

Per aquest motiu, les assignatures (equiparables a 30 crèdits ECTS) es dirigeixen a periodistes i professionals de diferents procedències que actuen o treballen en mitjans de comunicació -o tenen previst fer-ho-, que actualment estan desenvolupant el seu treball a la premsa escrita, en publicacions de diferent periodicitat i tiratge, o bé al sector audiovisual i telemàtic.

La intenció es formar amb els criteris informatius clàssics, d'exigència de la qualitat i de servei públic, a més d'adaptar-se a les noves demandes del mercat. A més, la dimensió digital serà l'eix central del treball al curs, que estarà sota la supervisió del professors Manel López,  Antoni Reig i Marta Corcoy.
 
Els estudis duraran sis mesos, i les classes tindran lloc a l'Escola de Postgrau de la UAB, cada dos divendres, a les tardes (de 16 a 20 hores).

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte