Notícia

Premsa Comarcal impulsa un curs de Postgrau en Periodisme Temàtic i de Proximitats

Foto
Premsa Comarcal, juntament amb l’Agència Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), Conecqtia, Comunicàlia i   la Xarxa Audiovisual Local (XAL), ha impulsat la nova diplomatura de Postgrau que engega la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) titulat Periodisme Temàtic i de Proximitats.

La primera edició del Postgrau de Periodisme Temàtic i de Proximitats, que començarà el 18 de març i que acabarà el 4 de novembre, s’impartirà cada dos divendres a la tarda a l’Escola de Postgrau de la UAB. El preu de la matrícula és de 1600 euros.


L’objectiu  del curs és dotar a l'alumnat de les claus actuals amb les quals interpretar la societat de la informació. Per aquest motiu, les assignatures, equiparables a 30 crèdits, es dirigeixen a periodistes i professionals de diferents procedències que actuen o treballen en mitjans de comunicació que actualment estan desenvolupant el seu treball a la premsa escrita, en publicacions de diferent periodicitat i tiratge, o bé al sector audiovisual i telemàtic.


"El propòsit és proporcionar els continguts teòrics, analítics, pràctics i  metodològics per transformar i estimular la capacitat d'iniciativa i la competència en la presa de decisions", afirmen els seus responsables, entre els que destaquen els professors Marta Corcoy, Manel López  i Antoni Reig.


La dimensió digital serà l'eix central del treball al curs, dividit en quatre mòduls troncals que són: La comunicació de proximitat i la especialitzada. Polítiques i estratègies; les tècniques del periodisme en l'àmbit local i temàtic;  la imatge i el grafisme. Disseny i maquetació. El fotoperiodisme.; i els lectors com a generadors de productes periodístics.  Si es vol sol•licitar més informació, es pot demanar al següent correu electrònic: marta.corcoy@uab.cat.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte