Notícia

L'aula de comunicació de Premsa Comarcal acull la cloenda del curs de Postgrau sobre Periodisme de proximitat de la UAB, impulsat per Premsa Comarcal

Foto
El 27 de gener per la tarda va tenir lloc a l’Aula de Comunicació de Premsa Comarcal (Hospital, 110 de BCN) l'acte de cloenda del Postgrau en Periodisme Comarcal, Local i Social de la UAB, amb el suport de Premsa Comarcal-ACPC.
Els millors treballs de recerca de final de curs de la vintena d’alumnes del postgrau van ser exposats per ells mateixos davant els seus c professors, companys, familiars i editors de premsa comarcal,  en la que va ser la darrera classe del curs i on van rebre el títol acreditatiu. 
Per la seva banda l’editor i periodista Andreu Mas Delblanch, director de la nova etapa de Revista de Badalona,  va dictar la lliçó magistral als alumnes presents a l’acte.
 
Aquesta ha estat la cinquena edició del Postgrau sobre Periodisme de Proximitat. L’experiència es va iniciar l'any 2004, a iniciativa de la Fundació Catalana de la Premsa Comarcal (Premsa Comarcal-ACPC), que va confiar la docència d’aquesta novetat al professorat de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, facilitant d’aquesta manera a periodistes i professionals, que treballen en l'àmbit de la comunicació comarcal i local, l'accés a estudis que possibiliten una formació permanent en la línia de la renovació professional i acadèmica dels professionals de les publicacions associades a l’entitat.
 
A més, el postgrau (que per a la propera edició serà totalment renovat i obert a tota la diversitat del periodisme de proximitat) intenta inserir i impactar acadèmica i professionalment en el periodisme de proximitat, un sector molt dinàmic al que pretén ajudar a convertir-se en una multiplataforma comunicacional, cada vegada més oberta i dinàmica.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte