Notícia

La comarca d'Osona tindrà un nou setmanari

Foto
 Diari del Mercat és una nova publicació setmanal d’informació general de Vic i d’Osona, que es distribuirà els dissabtes i, per tant, se centrarà en informació útil per als visitants, comerç i activitats del cap de setmana. L'objectiu de l’editor és aconseguir una eina informativa que sigui un referent a l'hora de conèixer i valorar el món del comerç i l’oci en aquest territori.
 És a partir del treball diari i constant sobre el territori que, des d’Osona Comarca, van detectar aquesta necessitat d’una nova publicació que, al seu parer, ha d'ajudar a donar solidesa al projecte, però que servirà també per cohesionar l’esforç del territori en base a les possibilitats de donar la màxima difusió i rellevança a fets que conformen ja la pròpia idiosincràsia de Vic, la capital d’Osona. És per això, que pel febrer d’aquest any 2011, l’editora Osona Comarca de Mitjans de Comunicació, S.L. traurà al carrer la primera edició del Diari del Mercat, una publicació setmanal que esperen tindrà una repercussió important tant per la gent del territori com pels visitants que Vic acull durant uns dies molt assenyalats, dies de mercat. El preu de venda al públic del nou setmanari serà d’1 euro i també accepta subscriptors.
El projecte s'ha dissenyat en el marc de Vic i de la comarca d'Osona, però que no només tindrà vida els dissabtes, sinó que a partir d’altres esdeveniments amb força pròpia com són el Mercat de Música Viva de Vic, el Mercat del Ram o el Mercat Medieval es concretaran edicions especials. Tot plegat, donant especial transcendència al format digital, que permetrà obrir una nova finestra el món, especialitzada en la ciutat i la comarca d’Osona. 
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte