Notícia

Cloenda del sisè Postgrau sobre Periodisme de Proximitat

Foto
El dijous 27 de gener, a les cinc de la tarda, es realitzarà l’Aula de Comunicació Premsa Comarcal (carrer de l’Hospital, 110, Barcelona) l'acte de cloenda del postgrau en Periodisme Local, Comarcal i Social de la UAB, amb el suport de Premsa Comarcal-ACPC. 
 Els millors treballs de final de curs de la vintena d’alumnes del postgrau presentaran els seus treballs davant els seus companys i els professors. Dictarà la lliçó magistral el periodista Andreu Mas Delblanch, director de la nova etapa de Revista de Badalona.
 
Aquesta ha estat la sisena edició del Postgrau sobre Periodisme de Proximitat. L’experiència es va iniciar l'any 2004, a iniciativa de la Fundació Catalana de la Premsa Comarcal (Premsa Comarcal-ACPC), que va confiar la docència d’aquesta novetat al professorat de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, facilitant d’aquesta manera a periodistes i professionals, que treballen en l'àmbit de la comunicació comarcal i local, l'accés a estudis que possibiliten una formació permanent en la línia de la renovació professional i acadèmica dels professionals de les publicacions associades a l’entitat.
 
A més, el postgrau (que per a la propera edició serà totalment renovat i obert a tota la diversitat del periodisme de proximitat) intenta inserir i impactar acadèmica i professionalment en el periodisme de proximitat, un sector molt dinàmic al que pretén ajudar a convertir-se en una multiplataforma  comunicacional, cada vegada més oberta i dinàmica.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte