Notícia

Presentació del Llibre Blanc 2010 a la Universitat de Vic

Foto

Dimarts, dia 21, Premsa Comarcal-ACPC va presentar el Llibre Blanc 2010 als alumnes de periodisme de la Universitat de Vic. L’acte va ser molt concorregut a més 80 alumnes a la sala d’actes i l’assistència d’alguns professors. Amb un muntatge audiovisual i la projecció d’un esmerat Power Point, l’assessor de l’Associació Premsa Comarcal, Pere Font i Grasa, va resumir i explicar amb claredat el contingut del llibre elaborat pels consultors Celestino Manzano i Enric Yarza i els professors Jaume Guillamet i Joan M. Corbella.

 

Seguidament es va obrir un col·loqui en el qual hi va participar activament el president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover i Martí, responent les preguntes dels alumnes, que es van mostrar força interessats per la premsa de proximitat i pel seu futur laboral. El col·loqui va ser moderat pel professor de la UVIC, Xavier Ginesta.

     Després de ser saludats pel rector de la UVIC, Jordi Montaña, i pel gerent de la institució docent, Jordi Cocina, es va desenvolupar una reunió de treball entre els representants de l’Associació Premsa Comarcal i la UVIC, amb l’assistència de la degana del Departament de Comunicació, Antònia Pujol; la coordinadora de Publicitat de RRPP, Eulàlia Massana i el coordinador dels estudis de Periodisme, Xavier Ginesta. Per part de l’ACPC hi van assitir el seu president, Estanis Alcover i Martí; Joan Turró, de Osona Comarca i Pere Font, assessor de la Comisssió de Formació. En el decurs d’aquesta reunió, i a tenor del conveni subscrit al seu dia per l’ACPC i la UVIC, es va acordar de preparar uns cursos a mida per als professionals de les publicacions de la premsa comarcal i local, començament, segurament, per un curs de gestió d’empresa periodística.

Finalment, tenint en compte que Vic acollirà el dia 28 de maig vinent la convenció i l’assemblea de la premsa comarcal i local, organitzades conjuntament per la Fundació Premsa Comarcal i el setmanari Osona, es va acordar que la convenció i l’assemblea es desenvolupin a la UVIC, concretament a la sala Segimón Serrallonga.(del Gabinet de Comunicació Premsa Comarcal)

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte