Notícia

Vallmoll, el segon municipi català a tenir un carrer dedicat a la premsa comarcal

Foto
 Vallmoll és el segon municipi de Catalunya a tenir un carrer dedicat a la premsa comarcal, després de Figueres (que va dedicar-li una plaça pública), la qual cosa representa que esdevé el primer del Camp de Tarragona i el primer de l’Alt Camp a fer-ho. 
 El nom d’aquest carrer, situat a la zona de l’eixample del nucli urbà, oficialment es va aprovar a mitjan 2010, tal com va confirmar al setmanari El Vallenc l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó.
“La idea va sortir perquè la premsa comarcal juga un paper fonamental en la informació i comunicació de milers de persones. És una premsa propera al ciutadà;és una premsa que informa del què passa a prop de casa, de les activitats que passen al costat, independentment de si les organitza una entitat social, cultural, esportiva o política; informa d’uns fets que, si no fos per aquesta premsa, difícilment quedarien reflectits en els mitjans més generals i, si ho fessin, hi dedicarien menys espai”.
Per aquesta importància comunicativa, informativa i de proximitat, van decidir dedicar un carrer a la Premsa Comarcal. A més, van trobar l’excusa ideal de fer-ho amb motiu dels 25 anys de la seva creació.
És cert que el representant de la junta de govern de la premsa comarcal a casa nostra, Francesc Fàbregas, ho havia insinuat, però va ser l’Ajuntament qui va creure oportú de fer-ho”, va concloure Josep Lluís Cusidó.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte