Notícia

Convocat el 6è Premi de Recerca Premsa Comarcal, patrocinat per l’Agència Catalana de Notícies

Foto
Premsa Comarcal, sota el patrocini de l’Agència Catalana de Notícies (ACN,) el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, ha aprofitat la
2a Plataforma Interuniversitària que es fa aquest cap de setmana a Vic per convocar oficialment la sisena edició del premi anual de recerca dirigida a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit del Països Catalans.
Els treballs han d’abordar qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús de internet com a prioritat, però oberta també al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d’informació general comarcal i local i a qualsevol altre tecnologia, sempre que la premsa comarcal de pagament hi disposi de finestra, fins i tot complementària. Fins ara, els guanyadors del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull/Blanquerna, Pompeu Fabra i Jaume I.
El mes de maig de l’any vinent, en el decurs de la 6a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, es donarà a conèixer el guanyador d’aquest sisè premi i es farà la presentació del treball de recerca guanyador de la cinquena edició.
Es poden demanar les bases del premi a coordinacio@premsacomarcal.cat
El treball guanyador rebrà un premi de 5.000 euros atorgat per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i serà publicat en la col·lecció Lexicon 2, que edita la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte