Notícia

Premsa Comarcal aposta més per les xarxes socials

Foto
Premsa Comarcal no ha volgut quedar-se enrere estancada i estén les seves referències a les xarxes socials. L’ACPC, que és una entitat adaptada als nous temps, aposta per l’assoliment dels objectius tradicionals que la premsa comarcal i local han promogut des dels seus inicis, i que ara conviuen amb la nova era multimèdia, ja sigui des de la seva pàgina web, el seu canal de Youtube o els seus perfils a Twitter i Facebook.
El web de Premsa Comarcal www.premsacomarcal.cat és una pàgina interactiva, on la
capçalera associada o el lector no només pot trobar les noticies més rellevants del sector de la comunicació local catalana, sinó que pot trobar enllaços cap a altres pàgines webs d’interès i vincles, es pot accedir a contactar amb les publicacions associades, s’oferten treballs i s’aposta per la col·laboració de l’actual i creixent periodisme ciutadà.
No cal marxar de www.premsacomarcal.cat per a accedir al nostre canal de Youtube, anomenat PremsaComarcalacpc. Aquest espai va obrir-se al juny de l’any 2009, amb l’objectiu d’aprofitar les possibilitats d’una pàgina de comunicació amb tan ressò a la xarxa actualment i poder-les adaptar a la demanda de proximitat que Premsa Comarcal representa, tant en el format paper com en el format digital.
Es poden trobar penjades gravacions dels actes que organitza Premsa Comarcal-ACPC i des de llavors, el nostre canal compta amb més de 530 reproduccions.
Des que les xarxes socials van arribar a Internet, una revolució mediàtica va envair el ciberespai.
Premsa Comarcal també compta amb perfils a Facebook i Twitter, dues de les xarxes socials més poderoses globalment. Prop de 3.000 persones i entitats han volgut adherir-se a la nostra llista d’amistats a Facebook, entre els que destaquen importants mitjans de comunicació catalans, professors universitaris i possibles presidents de la Generalitat, com és el cas d’Artur Mas, Joan Puigcercós o José Montilla.
Des de Premsa Comarcal-ACPC, es pretén arribar al màxim de lectors que ja aposten per la
premsa local catalana i que també poden trobar el seu espai d’informació comarcal a Internet i a les noves generacions de públics lectors, que directament se senten més còmodes llegint la premsa virtualment. És per això que, aprofitant l’ avinentesa, Premsa Comarcal informa dels
seus actes i iniciatives via Internet, com és el cas de les noves publicacions a Facebook i Twitter sobre la 2a Plataforma Interuniversitària que tindrà lloc el 26 i 27 de novembre a la Universitat de Vic.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte