Notícia

La II Plataforma Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local se celebrarà a la Universitat de Vic aquests divendres i dissabte

Foto
A Vic els ha debatut la II Plataforma Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local

Durant els dies 26 i 27 de novembre, es desenvolupa a la Universitat de Vic, a la capital de la comarca d’Osona, la 2a Trobada Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local, que reuneix  un bon nombre de docents implicats d’una manera o altre en la recerca, investigació i/o ensenyament de periodisme de proximitat, singularment el de premsa comarcal i local. Tant la Xarxa Vives d’Universitats com Premsa Comarcal-ACPC, convocants i organitzadors de la Plataforma, esperen que d’aquest encontre en surti una eficaç organització per impulsar la docència del Periodisme Comarcal i Local en els centres universitaris de parla catalana.
 
 
La participació és gratuïta però cal que us inscribiu a través del formulari que trobareu a http://www.vives.org/formularis/pipcl2.php o que formalitzeu la vostra sol·licitut enviant un correu electrònic a coordinacio@premsacomarcal.cat.  Des de Premsa Comarcal-ACPC es treballa molt d'aprop amb les Facultats de Periodisme de totes les Universitats de la Xarxa Lluís Vives. Cal recordar que pel novembre de l’any 2008, la localitat castellonenca de Morella va acollir la 1a Plataforma Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local. Les jornades van concloure que la investigació en comunicació sobre periodisme comarcal i local estava començant. Per això es farà lliurament a Vic de l'edició del Llibre de Ponències de Morella (editat per gentilesa de la Diputació de Barcelona), realment d’interès, i es presentarà el web  que restarà obert a la recerca i la investigació des de plana www.premsacomarcal.cat (pestanya Aula)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte