Notícia

La prensa forana de Mallorca celebra el seu tercer congrés

Foto

Dissabte per la tarda va acabar la tercera edició del III Congrés de la Premsa Forana de Mallorca, que va començar divendres a l'auditori municipal de Porreres. El congrés d'enguany coincideix amb el trentè aniversari de la fundació de l'Associació de premsa forana de Mallorca, que el mateix divendres va desenvolupar també la seva assemblea general. El president de Premsa Comarcal-ACPC, Estanis Alcover i Martí, va pronunciar una ponencia sobre el futur de les asociacions de prensa i la mateixa prensa local i les tendències del periodisme actual i futur.
 

Els actes del Congrés estaven adreçats d'una forma molt especial als integrants de les publicacions associades a Premsa Forana, però estaven també obertes al públic en general i als seguidors del periodisme de proximitat en particular.
El programa va oferir diverses ponències, espais de reflexió, trobada i intercanvi entre les diferents publicacions i conferències sobre la temàtica que ocupa els petits editors, així com una mostra de revistes. Durant el Congrés, també es va celebrar la XIII edició dels Premis Periodístics Premsa Forana i es va reconèixer la feina de 18 publicacions que enguany han complert 20 anys. En el decurs del dinar de dissabte, va tenir lloc un combat de glosadors entre Mateu Matas, “Xurí”; Antònia Nicolau, Pipiu, i Macià Ferrer.
A la celebració del III Congrès de Premsa Forana de Mallorca hi va asistir la presidenta del consell de Mallorca, Francina Armengol; el conseller de Presidència, Cosme Bonet, el batle de Porreres, Bernat Bauçà i el conseller de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, Vicenç Thomàs, entre altres.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte