Notícia

Premsa Comarcal penjarà al seu web l'agenda cultural del Centre d'Estudis de l’ Institut Ramon Muntaner

Foto
L’Associació Catalana de Premsa Comarcal facilitarà a partir del pròxim dilluns 22 de novembre, un nou servei per a totes les publicacions associades. Gràcies al conveni de col•laboració que Premsa Comarcal va firmar amb l’ Institut Ramon Muntaner (IRM), les capçaleres associades podran consultar setmanalment al web: www.premsacomarcal.cat l'agenda de continguts culturals d'aquesta entitat, amb l’objectiu de facilitar el coneixement d' aquest tipus d’esdeveniments a tots els lectors de la Premsa Comarcal i local de Catalunya.

Aquesta agenda inclou informacions sobre exposicions, xerrades, presentacions, conferències, concerts, visites guiades i cineclub d' arreu de Catalunya, a més de inauguracions que puguin haver-hi  als centres d’estudis que conformen la xarxa de l’ Institut Ramon Muntaner.

Les activitats  es presenten d’una manera ordenada i útil, ja que venen classificades segons el seu àmbit territorial: Catalunya Nord, Girona, Andorra, Terres de l’ Ebre, Lleida, País Valencià, Barcelona, Balears, Tarragona, la Franja de Ponent i l’Alguer. A més a més, aquesta agenda també compta amb un apartat dedicat a les noticies relacionades amb l’ IRM i un altre on es repassen les novetats bibliogràfiques dels centres d’estudis. Les publicacions podran, doncs, escollir la informació que els interessi atenent la seva àrea de difusió.
Per tenir accés a l'agenda, les capçaleres associades han d'entrar a www.premsacomarcal.cat a través del seu nom d'usuari i la seva clau d’accés corresponent. Una vegada dins, s'ha d’ anar a la finestra  situada a la banda esquerra de la pantalla, anomenada Banc de continguts, al desplegable figura l'opció Intercanvi de continguts, i un cop aquí es trobarà amb l'Agenda Cultural del Centre d'Estudis de Parla Catalana, amb l'agenda d'activitats corresponent a aquella setmana.
La  col•laboració de Premsa Comarcal, es important en aquest projecte, perquè facilita a l'entitat  poder difondre totes les actuacions que realitza, i per a la Premsa Comarcal i Local associada és una nova font de informació a tenir en compte per a les seves planes d'agenda.
L’ Institut Ramon Muntaner és una fundació privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana que va néixer l’any 2003 d’un acord entre la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, que representa la voluntat de tots els centres que hi són adherits. La seva finalitat és la difusió i el suport als projectes d’investigació i de promoció cultural dels centres i instituts d’estudis de parla catalana, entitats dedicades principalment a l’estudi de la història i a la divulgació cultural dins els àmbits local i comarcal.
 
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte