Notícia

El 4 de desembre, diada de la premsa local de Menorca

Foto
El proper 4 de desembre tindrà lloc a Alaior la presentació de la nova pàgina web de l’Associació de Premsa Local de Menorca. Aquesta presentació es desenvoluparà dintre de la diada que celebra l’Associació. En aquesta presentació es podrà veure una nova vessant de l’Associació, un cop més, intentant posar-se al dia en quan a noves tecnologies. D’aquesta manera, el portal servirà com a carta de presentació per a l’Associació i el seus associats.
L’Associació de la Premsa Local de Menorca té com a un dels seus principals objectius el de
mantenir i millorar les publicacions d’àmbit local. La junta directiva realitza tot un seguit de
reunions, de forma rotatòria, a les seus de cada capçalera membre, a on es tracten diferents
temes d’interès. L’altra gran eix d’acció de l’APLM esdevé la divulgació i la difusió de l’Associació de Premsa Local i de les seves capçaleres a través de campanyes i d’actes públics, a més de participar en fires, la Festa del Llibre i exposicions.
Des de l’any 2001, l’APLM realitza la Diada de la Premsa Local. L’acte cultural, que enguany
es farà el proper 4 de desembre, consisteix en una conferència a càrrec de Francesc Martínez Sanchis,  el president de l’Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes, que ens parla sobre la premsa periòdica valenciana.  Seguidament té lloc el parlament a càrrec de Gabriel Mercè Frontera d l' Associació de Premsa Forana i David Baret, de l' Associació de Premsa Comarcal de Catalunya. Cada capçalera atorga un reconeixement a algun membre o col—laborador que treballa per a ells i l’acte es conclou amb una actuació cultural (música, glosat, teatre, etc.). Premsa Comarcal-ACPC serà a la festa, representada pel seu vocal David Baret.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte