Notícia

Es convoca el 6è Premi de Recerca Premsa Comarcal

 Premsa Comarcal, sota el patrocini de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el suport de la Generalitat de Catalunya i la col•laboració de la Xarxa Vives d'Universitats convoca la sisena edició del premi anual de recerca.
 Aquest premi està dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l'àmbit dels Països Catalans, i està destinat a abordar qualsevol tema relacionat amb l'edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l'ús d'internet com a prioritat, però obert també al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d'informació general i a qualsevol altre tecnologia, sempre que la premsa comarcal hi disposi de finestra, fins i tot complementària.
 
Fins ara, els guanyadors del premi han estat equips d'investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull/Blanquerna, Pompeu Fabra i Jaume I.
 
El mes de maig de l'any vinent, en el decurs de la 6a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, es donarà a conèixer el guanyador d'aquest sisè premi i es farà la presentació del treball de recerca guanyador de la cinquena edició.
 
Per a més informació us podeu adreçar a coordinacio@premsacomarcal.cat o bé al telèfon 93.442.14.34 (Olga García).
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte