Notícia

El Col·legi de periodistes impulsa el segon cicle de formació en periodisme de qualitat, noves tecnologies i projectes empresarials

Foto
La periodista Maria Eugènia Ibáñez dirigeix el curs de Periodisme local i comarcal dins el segon cicle de formació de periodisme de qualitat, noves tecnologies i projectes empresarials que engega el Col·legi de periodistes de Catalunya. Un curs que s'emmarca dins les noves relacions establertes entre el Col·legi de periodistes de Catalunya i l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (Premsa Comarcal-ACPC).
A través d'aquest curs coneixerem les claus del periodisme anomenat de proximitat per tal de preparar als recents llicenciats universitaris per saber com tractar la informació comarcal i local i com n'és d'important per als aspirants a periodistes.
La informació comarcal i local ha estat a vegades menystinguda pels mateixos professionals i aquest curs vol donar algunes eines per canviar aquest concepte. Es pot informar correctament sobre la gestió d'un ajuntament sense controlar les claus d'un pla d'urbanisme? Es pot treballar sobre el medi ambient urbà sense analitzar els efectes d'un transport públic deficient o insuficient? Com es poden conèixer les veritables prioritats d'un equip de govern sense saber interpretar els pressupostos que es presenten en un ple per a la seva aprovació? És possible investigar una determinada classe de corrupció sense disseccionar allò que realment amaguen algunes requalificacions urbanístiques?
Aquest curs consta de vuit sessions, dimarts i dijous de 18.00h a 20.30h (els dies 25 i 27 de gener i 1,3,8,10,15 i 17 de febrer de 2011) i tindrà lloc a la Sala de Conferències de Premsa del CIPB, Rambla de Catalunya, 10, 1r. De Barcelona. Cal dirigir-se al CPC (93.317.19.20)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte