Notícia

Eines digitals de Premsa Comarcal-ACPC al servei dels associats

Foto
Des de l’Associació de Premsa Comarcal i Local, tant la junta de govern com el personal de l’entitat, treballen constantment per augmentar la qualitat de les publicacions associades.
Per aquest motiu, Premsa Comarcal-ACPC posa a disposició dels seus associats tres
instruments per donar a conèixer la seva publicació, augmentar el nombre de lectors i, alhora,
adaptar-se a la introducció les noves tecnologies.
La primera d’aquestes eines és l’hemeroteca digital, que permet que qualsevol persona
pugui consultar els números anteriors d’una publicació associada on-line. Aquest servei, que des de fa temps ofereixen les publicacions més reconegudes, està a la disposició dels associats a l’ACPC de manera totalment gratuïta. Per aquells membres de l’entitat que ja l’utilitzen el servei se’ls recorda la conveniència d’actualitzar-lo.
La segona eina és el MY NEWS, que permet penjar les notícies d’un periòdic de l’ACPC a un
lloc web dedicat a la gestió digital de la informació, de reconegut prestigi a tot l’Estat. En aquest cas, els lectors que volen consultar la notícia han de pagar unes quantitats mòdiques, i el 50% de l’import va a parar directament al mitjà consultat. Com que és un servei gratuït, la publicació ni hi perd res i pot servir per obtenir ingressos extres als aconseguits pels canals habituals.
Finalment, Premsa Comarcal-ACPC recorda que està a disposició dels seus associats el nou
web 2.0 (www.premsacomarcal.cat), on hi ha un espai a a la xarxa destinat exclusivament a cada publicació associada. A aquest lloc s’hi pot penjar la portada del número actual de la
capçalera i algun text que considereu interessant o resum de continguts, i s’utilitza com a reclam per comprar cadascuna de les publicacions que hi són presents. El seu funcionament és senzill, és útil per introduir-se a internet d’una manera fàcil i eficaç.
En breu, totes aquelles publicacions que ja utilitzen algun d’aquests instruments rebran una
trucada informant-los més detingudament de com optimitzar-los.
Des de l’Associació de Premsa Comarcal s’anima als associats a utilitzar els serveis esmentats. I per això es posa a disposició el correu electrònic coordinacio@premsacomarcal.cat, o be fent us del telèfon 628.87.12.23 (David)

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte