Notícia

La UPF organitza el curs Formació de portaveus per a una comunicació eficaç

Foto
Els propers 16, 17 i 18 de novembre tindrà lloc a l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra, Balmes 132-134, el curs Formació de portaveus per a una comunicació eficaç.
El curs està adreçat a professionals que necessiten desenvolupar tasques de portaveu ja sigui en organitzacions públiques o privades i té com a objectius capacitar els participants per actuar com a portaveus d'una organització o per assessorar les persones que hagin d'exercir aquest paper.

El curs Formació de portaveus per a una comunicació eficaç, està basat en sessions de roleplaying, en què els participants han d'intervenir com a portaveus, i en la seva anàlisi crítica. Aquestes sessions es combinen amb d'altres de tipus expositiu, amb anàlisi de casos i amb aportacions d'experiències a càrrec de ponents qualificats en diferents àmbits.
Durant les 22,5 hores que dura el curs, els participants aprendran tècniques de respiració i de control dels nervis, com controlar l'estrès, tècniques de comunicació no verbal i presentacions eficaces com el PowerPoint o d'altres eines audiovisuals per impactar en l'audiència.

Per inscriure's al programa, es pot realitzar la inscripció online a través de la pàgina web següent: www.idec.upf.edu

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte