Notícia

Augmenten les visites al web de Premsa Comarcal

Foto
Les visites al web 2.0 de l'Associació de la Premsa Comarcal i Local, www.premsacomarcal.cat, han augmentat respecte al mes d'agost segons un informe realitzat amb el Google Analytics del mes de setembre.

Aquest mes de setembre la plana web de Premsa Comarcal, www.premsacomarcal.cat, ha rebut 915 visites, (durant el mes d'agost en va rebre 490, el que representa un augment del 86,73%), amb 2.892 planes vistes, (durant el mes d'agost van ser 1.370, el que representa un augment del 111,09 %).
Ha experimentat un augment també, el temps que s'hi estan els usuaris al web. Així, si durant el mes d'agost era d'una mitjana de prop més d'un minut, en aquest mes de setembre es constata que el usuaris dediquen una mica més de dos minuts al web. Fet que deixa palès que el web de Premsa Comarcal és una eina de consulta pels seus usuaris, des d'on poden revisar si hi ha noves notícies actualitzades i novetats en el sector de la comunicació comarcal i local.

Han augmentat també els països des d'on visiten el web.
L'Estat des d'on més ens han visitat és l'espanyol (865 visites), seguit d'Alemanya (26 visites), França (6 visites), Itàlia (5 visites), Regne Unit (3 visites), Estats Units (3 visites), República Txeca (2 visites), Noruega (2 visites), Argentina (2 visites) i els Països Baixos (1 visita).
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte