Notícia

Neix Redacciona, un portal de continguts per als mitjans de comunicació

Foto
Acaba d'aterrar Redacciona, una empresa dedicada a la gestió i comercialització online de continguts per a mitjans de comunicació, òrgans corporatius i empreses. Els continguts seran incorporats a la plataforma per tots aquells periodistes, fotògrafs, bloggers o especialistes de qualsevol camp (art, ciència, tecnologia, cultura…) en tres diferents formats: text, fotografia o vídeo.


L'empresa afirma en un comunicat que oferirà continguts de caràcter informatiu o documental en tot tipus de formats periodístics, a més d'audiovisuals, amb la finalitat de donar resposta a la demanda que genera el mercat de la comunicació a nivell internacional.

Qualsevol professional pot donar-se d'alta, pujar els seus treballs i rendibilitzar els seus continguts. Redacciona ofereix a més una oportunitat a les empreses de proposar encàrrecs específics que seran coberts per la gran xarxa d'especialistes multidisciplinars donats d'alta a la plataforma. Es tracta així de donar respostes a totes les seves necessitats de comunicació amb un servei a la carta.

Cercar publicació



Publicitat


Candel 2016



Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte