Notícia

Les publicacions de Prensa Ibérica estrenen la sèrie independent

Foto
Estrena a Internet a partir del 9 d'abril d'aquesta nova sèrie creada per actors i actrius amateurs
Diaridegirona.cat, Regio7.cat i Emporda.info fan un pas més en la seva aposta per Internet amb el suport a l'estrena de "Crónicas Drakonianas", una producció independent ambientada en un món medieval i de fantasia. Creada per Drakonia Produccions, una companyia de teatre formada per actors i actrius amateurs, està dividida en episodis de 10 minuts de durada, a excepció del primer i l'últim de 20 minuts, i es podrà visualitzar de manera totalment gratuïta a les edicions digitals Prensa Ibérica a partir del 9 d'abril, dia de l'estrena.

L'argument narra les aventures del jove capità Guideon, Cavaller de l'Ordre del Drac, que després de patir una emboscada es veurà obligat a endinsar-se en les Terres de Drakonia en una perillosa missió que determinarà el destí del seu món.

Tot i comptar amb un pressupost mínim el resultat de la sèrie és de gran qualitat i prova d'això és que recentment ha estat seleccionada com una de les quatre finalistes dels Premis Internacionals a la Innovació Audiovisual a Internet. A més, amb l'ànim de donar-li a l'espectador més protagonisme alguns dels capítols tindran un final obert amb dos possibles desenllaços. Els seguidors de la sèrie seran els que, mitjançant les seves votacions, decidiran el destí de Drakonia.

Prensa Ibérica torna a apostar per la innovació afegint als seus edicions digitals continguts nous de qualitat dirigits a un gran nombre d'usuaris.

Drakonia Produccions és una companyia formada a partir del Grup de Teatre Drakonia que es dedica a la creació, organització i representació de tot tipus d'esdeveniments temàtics.

Editorial Prensa Ibérica és un dels grups més importants de premsa regional a Espanya amb diaris digitals líders amb àmplia presència en nou comunitats autònomes com són superdeporte.es, levante-emv.com, diariodemallorca.es, diariodeibiza.es, diaridegirona.cat, regio7.cat, emporda.info, farodevigo.es, La Nueva España (lne.es), diarioinformacion.com, laopinioncoruna.es, laopiniondegranada.es, laopiniondemalaga.es, laopiniondemurcia.es, La Opinión de Tenerife (laopinion.es), laopiniondezamora.es, laprovincia.es i Mallorcazeitung.es.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte