Notícia

L'ACPC acull la XIV Assemblea de la FOCIR (Federació d'organitzacions internacionals catalanes reconegudes internacionalment)

Foto
L'ACPC va ser ratificada com a membre de ple dret en decurs d'aquest acte.
L'ACPC forma part de les 200 entitats catalanes, que la Generalitat ha considerat que estan reconegudes internacionalment. Aquest reconeixement es deu per la seva pertinença a la WAN (Associació Mundial de Periòdics), i la seva aportació a MIDAS (Associació de periòdics escrits en llengues minoritaries).

Altres entitats ques va donar d'alta en el si d'aquetsa organització varen ser  .: L’Associació Catalana de Comunicació Científica, l’Associació Catalana de Fut-Tennis i Sepaktakraw, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol, la Federació Catalana de Futbol Sala, la Federació Catalana de Korfbal, el Gremi d’Indústries de la Confecció de Barcelona, IGMAN- Acció Solidària, L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, l’ Intersindical CSC i l´ Observatori del Deute en la Globalització. Amb aquestes noves entitats la FOCIR aplega ja 45 organitzacions membres i 2 entitats col·laboradores fet que enriqueixi reforça la xarxa i diversitat de la federació.

La FOCIR neix el 1995 com a fruit de la concertació de diferents associacions catalanes interessades en el foment de la seva presència internacional i de la de Catalunya.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte