Notícia

La Biblioteca de la UAB difon el Premsa Comarcal Digital

Foto
El portal Premsa Comarcal Digital conté les edicions digitalitzades a partir de l’any 2002 de les publicacions associades.
El portal Premsa Comarcal Digital ja pot consultar-se des del web del Servei de Biblioteques i Hemeroteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta entitat col·laboradora du a terme aquesta setmana una campanya de difusió del Premsa Comarcal Digital, la iniciativa de Premsa Comarcal per fer consultables les edicions digitalitzades dels mitjans associats. Així, Premsa Comarcal Digital està consultable com a notícia, en el web de la Biblioteca: www.uab.es/biblioteques/. També es pot consultar en l’apartat de premsa digital de la Biblioteca “Bases de dades i altres recursos de premsa”: www.bib.uab.es/premsa/bases-de-dades.php. Per últim, el bloc de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la UAB conté una notícia on s’explica el funcionament de la base de dades de Premsa Comarcal: http://blogs.uab.cat/comunicacio/2010/02/22/premsa-comarcal-digital/.

El portal Premsa Comarcal Digital conté les edicions digitalitzades a partir de l’any 2002 de les publicacions associades. La idea és actualitzar les publicacions cada any, i recuperar els exemplars anteriors perquè també puguin ser consultats a www.premsacomarcaldigital.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte