Notícia

XII Congrés de la Societat Espanyola de Periodística

Foto
“Periodística i web 2.0: cap a la construcció d’un nou model”, tindrà lloc els propers 21 i 22 de maig, a la Universitat CEU-Cardenal Herrera de València.
La Societat Espanyola de Periodística organitza el seu XIIè Congrés “Periodística i web 2.0: cap a la construcció d’un nou model”, els propers 21 i 22 de maig, a la Universitat CEU-Cardenal Herrera de València. El propòsit de l’encontre és analitzar la situació actual de la professió i de la investigació en periodisme en un escenari canviant, marcat pel desenvolupament  dels formats digitals.

En aquest context, es planteja una reflexió sobre les oportunitats que la nova realitat presenta als periodistes com analistes, intèrprets i narradors de l’actualitat. El president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover i Martí, assistirà a l’encontre per a presentar la ponència del nou web de la Premsa Comarcal i Local:  “Solucions 2.0 innovadores al servei de la premsa del futur”. Aquest portal es convertirà en una eina de comunicació a múltiples bandes: entre la pròpia associació, els seus associats, els agents socials i informatius, els anunciants i l’entorn acadèmic.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte