Notícia

XXIV Premi Cristina Requena i Giró de treballs periodístics

Dota amb 2.000 euros el millor treball que afecti a Valls i comarca, o bé una trajectòria professional que s'hagi destacat en la promoció de treballs periodístics de Valls i l'Alt Camp.
La Fundació Ciutat de Valls convoca el XXIV Premi Cristina Requena i Giró de treballs periodistics. Aquest premi està dedicat a l’Alt Camp i, específicament, a reconèixer, premiar i estimular la realització i difusió de treballs, que afectin Valls i comarca, o bé a una trajectòria professional que s’hagi destacat en la promoció de treballs periodístics de Valls i l’alt Camp. La dotació és de 2.000 euros. El Premi tindrà en compte els treballs divulgats fins el 31 de març del 2010. El veredicte es farà públic el 29 de maig, en el decurs de la Nit de Premis de Valls.

El jurat està format per reconeguts professionals del món de la comunicació: Estanis Alcover i Martí, president de Premsa Comarcal; Francesc Domènech, director de Canal Reus TV; Josep M. Figueres, professor d’història de la comunicació de la UAB; Josep Carles Rius, degà del col·legi de periodistes de Catalunya; Josep M. Girona, director de SER Catalunya i de Localia; Jordi Ferré, representant d’elpati.cat; David Requena, periodista; i Jordi París, representant de la Funació Ciutat de Valls.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte