Notícia

Curs especialista en periodisme esportiu

Foto
Els interessats poden matricular-se en qualsevol moment. La matrícula roman oberta fins omplir places.
La Universitat Internacional Valenciana –VIU ha inclòs en la seva oferta formativa el Curs especialista universitari en periodisme deportiu, que ofereix als llicenciats en Comunicació i a les persones relacionades amb l’esport, l’oportunitat d’especialitzar-se en aquest àmbit. Dirigit a entrenadors, jugadors, preparadors físics, personal sanitari, psicòlegs d’entitats deportives que vulguin desenvolupar i conèixer l’entorn de la comunicació esportiva i les relacions amb els mitjans de comunicació. El curs té com a objectiu dotar als estudiants d’una completa formació sobre els àmbits en els quals es desenvolupa la informació esportiva.

Els interessats poden matricular-se en qualsevol moment, ja que la matrícula roman oberta fins omplir places. El procés consisteix en registrar-se, complimentar el formulari i enviar la documentació. Un cop acceptada, es procedeix a la matrícula. Per a més informació: www.viu.es

La Universitat Internacional Valenciana – VIU fou creada per la Generalitat Valenciana com una universitat privada sense ànim de lucre. Es tracta d’una universitat per internet que aposta per un nou model que, aprofitant els darrers avenços, utilitza el sistema de videoconferència per impartir les classes presencials a internet.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte